ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1

                                  ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ  2017-2018

                                                 ΠΡΑΞΗ 1η

Στη Βούλα και στο Γραφείο της Διεύθυνσης του 1ου ΓΕΛ Βούλας, σήμερα Τρίτη 17/10/2017 και ώρα 11:00 πμ συγκροτήθηκε η Επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού που θα γίνει την Τετάρτη 18/10/2017 και ώρα 08:00 πμ, στο γραφείο της Διευθύντριας σύμφωνα με την αναρτημένη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων με αρ. πρωτ. 458/12-10-2017.

Γι αυτό συντάχθηκε η παρούσα  πράξη κα υπογράφεται.

Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ                                                                                         ΤΑ ΜΕΛΗ

ΠΡΑΞΗ  2Η

Στη Βούλα και στο Γραφείο της Διεύθυνσης του 1ου ΓΕΛ Βούλας, σήμερα Τετάρτη 18/10/2017 και ώρα 08:15 πμ συνήλθε σε σώμα, η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού για την ανάδειξη ταξιδιωτικού γραφείου στο οποίο θα ανατεθεί πραγματοποίηση της πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ΄ τάξης, στα Ιωάννινα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.458/12-10-2017 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αναρτήθηκε.

Η επιτροπή, αρμόδια για την αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών, αφού εξέτασε ενδελεχώς αν οι προσφορές που υποβλήθηκαν πληρούσαν τις προδιαγραφές που είχαν τεθεί από το Σχολείο και αναγράφονταν στην προκήρυξη και αφού έλαβε υπ όψιν την ποιότητα και την ασφάλεια των ξενοδοχείων και των μέσων μεταφοράς, σε σχέση με την προσφερόμενη τιμή, το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα επισκέψεων καθώς και την εμπειρία και αξιοπιστία του ταξιδιωτικού γραφείου

Α π ο φ ά σ ι σ ε

ομόφωνα την ανάθεση της πραγματοποίησης της εκδρομής στο ταξιδιωτικό γραφείο “Manessis.”

Η προσφερόμενη τιμή κατ άτομο είναι: Διακόσια σαράντα πέντε(245) ευρώ για το ξενοδοχείο «EPIRUSPALACEHOTEL», πέντε αστέρων με πρωινό και δείπνο καθημερινά σε μπουφέ εντός του ξενοδοχείου, από 4 έως 8 Δεκεμβρίου 2017, στη πόλη των Ιωαννίνων.

Τα ταξιδιωτικά γραφεία που υπέβαλαν προσφορές ήταν τα εξής:

  1. At.Holidaysμε προσφερόμενη τιμή 310 ευρώ για HotelDuLac

  2. SmileAcadimosμε προσφερόμενη τιμή 265 ευρώ για EPIRUSPALACE

  3. Vlassopoulostravelμε προσφερόμενη τιμή 270 ευρώ EPIRUSPALACE

  4. IQHolidaysμε προσφερόμενες τιμές 277 ευρώ για EPIRUSPALACE και 325 ευρώ                    για HotelDuLac

  5. Manessis με προσφερόμενη τιμή 245 ευρώ για EPIRUSPALACE.

Η επιτροπή βασιζόμενη στη ρητή ακολουθία όλων των αναφερομένων στην προκήρυξη προδιαγραφών επέλεξε την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

Γι αυτό συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται.

Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ                                                               ΤΑ  ΜΕΛΗ

ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ